Få 3 nr av Allt om Historia + Hi-Fi Bluetooth-hörlurar
Få 3 nr av Allt om Historia
+ Hi-Fi Bluetooth-hörlurar
Dölj

Få 3 nr av Allt om Historia
+ Hi-Fi Bluetooth-hörlurar
– Spara 1 017 kr

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 1 017 kr!
  1. I april slås tidskrifterna Allt om Historia och VÄRLDENS HISTORIA samman, så från den 8 april kommer du automatiskt att få VÄRLDENS HISTORIA, om du tecknar en prenumeration här.

Hi-Fi Bluetooth-hörlurar

Värde 899 kr

Enastående, högkvalitativt, trådlöst ljud för varje dag
Med glasklar Bluetooth 4.1-överföring av ljudsignalen, NFC-teknologi för blixtsnabb uppkoppling med din bärbara enhet och enastående batteritid slår dessa Hi-Fi-lurar definitivt hål på myten om att trådlöst ljud ska vara krångligt. cVc® Noice suppression gör at du kan njuta av din musik eller podcast med äkta Hi-Fi sound med utmärkt dynamisk bas utan störande bakgrundsljud.

Läs mer

Elegant minimalistisk design med robusta högkvalitativa material möter även de högsta designkraven. Hög komfort med låg vikt och mjuka öronkuddar. Den medföljande kabeln kan användas om batteriet mot förmodan skulle laddas ur.
Bluetooth®-speltid: upp till 18 timmar
Standby: upp till 360 timmar

Andra erbjudanden från Allt om Historia

Se alla erbjudanden från Allt om Historia

Välkommen till historien!

Tidningen Allt om Historia tar dig med till de mest häpnadsväckande händelserna och spännande människorna. I medryckande berättelser förklarar vi hur, vad och varför det har hänt – allt illustrerat med de bästa bilderna. Allt om Historia är helt enkelt din guide till världshistorien!

Med en prenumeration på Allt om Historia får du din tidning i brevlådan portofritt var tredje vecka. Dessutom kan du läsa din tidning genom appen Wype, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg, hitta bra erbjudanden i vår webbshop och få rabatt på våra spännande resor.

Jag och hela redaktionen på Allt om Historia önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

Åke Steinwall, Chefredaktör

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr av Allt om Historia
+ Hi-Fi Bluetooth-hörlurar

99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 1 017 kr!